IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Les víctimes de l'apunyalador de Lleida expliquen que els va atacar sense dir-los res

El pare de l'acusat no s'explica els fets i diu que quan el van veure al jutjat de Lleida «no era ell» i que amb la medicació «ha tornat a ser el meu fill»

Dues de les víctimes de l'apunyalador de Lleida arribant als jutjat per declarar en el judici. | LleidaDiari.cat

Les cinc víctimes de l'apunyalador de Lleida han explicat que no el van veure venir, que el seu agressor els va atacar sense dir-los res i que no es van poder defensar. Així ho han declarat aquest dimarts a l'Audiència de Lleida durant la segona jornada del judici en què han declarat les víctimes i una quinzena de testimonis. Quatre de les cinc víctimes són d'origen estranger i consideren que les va atacar per aquest motiu, una hipòtesi que mantenen tant la fiscalia com l'acusació particular.

D'entre els testimonis, ha declarat el pare de l'acusat, que ha explicat que quan es van assabentar dels fets no s'ho podien creure. Ha afegit que quan el van anar a veure al jutjat de Lleida el van veure molt fred. «No era el meu fill, li era tot igual» però, ha afegit, quan el van començar a medicar «va tornar a ser ell». El pare de l'acusat ha explicat que no sabien que tingués cap trastorn, que desconeixien que formés part d'una associació neonazi i ha negat que el seu fill fos xenòfob. En aquest sentit, ha afegit: «A casa sempre han cuidat els meus fills dones colombianes». L'acusat dels cinc apunyalaments va declarar aquest dilluns, tot i que finalment es va negar a fer-ho.


Comentaris

envia el comentari