Les xarxes critiquen Dulceida, Tamara i Marta Sánchez pels seus comentaris després de l'atemptat

Molts dels seus seguidors consideren que les seves publicacions han estat una oportunitat d'expandir la seva marca aprofitant-se de la tragèdia

 

Les mostres de solidaritat amb Barcelona a les xarxes socials han estat constants al llarg de la tarda d'aquest dijous, 17 d'agost. Molts famosos han volgut sumar-se a les oracions per les víctimes de l'atemptat terrorista produït a la capital catalana i Cambrils. Tot i que alguns d'ells, han estat durament criticats pels seus seguidors. És el cas de Marta Sánchez, Tamara o Dulceida, que, segons els comentaris dels usuaris de Twitter, Facebook i Instagram, s'han sumat de manera poc apropiada al dolor d'un poble commocionat per la tragèdia. Marta Sánchez i Tamara han estat motiu de burla, mofa, crítiques i indignació en els seus perfils a les diverses xarxes socials, ja que molts dels seus seguidors han considerat que les seves publicacions han estat una oportunitat d'expandir la seva marca aprofitant-se de la tragèdia. I és que «#ArribaTamaristas» i «#TamaraContigoSiempre» han estat dues de les etiquetes que l'artista ha intentat, amb poca fortuna, viralitzar a Twitter per fer-se ressò de l'atemptat. Una cosa semblant ha passat amb Marta Sánchez, que ha utilitzat els hashtags «#MartaSánchez» i «#MartísimaSánchez» en la seva publicació en Instagram.

 

Per la seva banda, Dulceida ha estat el rostre més representatiu de la pluja de crítiques generalitzades a famosos que han intentat mostrar el seu suport a Catalunya. La 'influencer' ha estat brutalment criticada per compartir una fotografia a Instagram, on compta amb més d'un milió d'adeptes, que molts han acusat d'inoportuna per guanyar seguidors després de la barbàrie. Ha estat la seva mare i mànager, qui ha defensat la integritat de la seva filla a la mateixa xarxa social, demanant «més amor i menys odi». «Faci el que faci la qüestionareu», ha assegurat Anna Pascual, progenitora de la 'influencer'. «Que si és postureig i bla, bla, bla. Sou ximples o què? Han mort persones i només ha pujat una foto com han fet molts famosos per donar el seu suport. Deixeu-vos de xorrades, que pugi la foto que li doni la gana, només faltaria, i centreu-vos a empatitzar amb totes les famílies destrossades», ha conclòs.

 

 

Mi corazón contigo, siempre #Barcelona #prayfortheworld

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) elComentaris

envia el comentari