IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'Estat Islàmic veu la natalitat un punt clau per vèncer els infidels

Recomanen que els enllaços matrimonials s'han de fer el més aviat possible

Estat Islàmic | Arxiu

L'Estat Islàmic té un pla per guanyar la seva batalla contra els infidels. En aquest sentit determina que tenint un índex de natalitat més alt que els cristians es podrà fomentar l'avenç d'EI. La Razón destaca que en una revista jihadista s'explica que «l'islam anima que neixin com més nens millor per tal d'augmentar la població musulmana [...] Buscar tenir fills ha estat durant molt de temps la conducta dels profetes i els missatgers d'Al·là». Per aquest motiu, recomanen que els enllaços matrimonials es facin com més aviat millor, fins i tot quan es tracta de gent jove, encara que no estigui permès legalment.

En el mateix mitjà argumenta el seu posicionament: «Els infidels s'aterreixen i la nostra religió triomfa. Se n'han adonat i per això promouen la guerra contra l'islam. El seu lema és matar dones i nens, destruir la terra i els seus cultius, perquè les dones són les terres de cultiu. És la política d'un enemic rancorós que busca eradicar l'islam de la Terra. Però això és impossible, perquè romandrà fins que Al·là hereti tota la terra [...] Cada cop que neix un nen musulmà es clava una espina a la gola d'un infidel. En augmentar el nombre de musulmans, els mesquins se sufoquen, les banderes dels infidels cauen i les veus dels justos ressusciten».

A més, segons es destaca en una altra de les seves revistes més conegudes, Rumiyah, s'adoctrina els joves amb la llei més estricta, la xaria, perquè es converteixin en els «lleons del demà»: «L'Estat Islàmic [...] els prepararà perquè combatin els creuats i els seus aliats en defensa de l'islam i elevar ben amunt la paraula de déu a tota la Terra».


Comentaris

envia el comentari