rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'excompanya de cel·la de Rosa Peral ratifica la versió de l'enverinament de la víctima

Els tres forenses del cas han entrat a escena per aclarir les seves conclusions sobre la mort de Pedro Rodríguez
Rosa Peral, detinguda per l'assassinat de Pedro Rodríguez | CatalunyaDiari.cat

 

La confident més preuada dels jutges, sobre el cas de Rosa Peral, ha tornat a dir-hi la seva. Aquesta, excompanya de presó de l'agent Peral —principal acusada del crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona—, ha ratificat aquest dimecres, 21 de desembre, que la sospitosa havia procedit amb la primera hipòtesi dels investigadors: l’enverinament de Pedro Rodríguez.

 

L’excompanya de la protagonista d’un dels casos més sonats dels darrers anys, ha ratificat la versió judicial que Peral l’hi havia explicat que havia enverinat a la víctima, que en aquell moment era la seva parella sentimental.

Detalls «substanciosos i determinants»

Aquesta testimoni, citada al jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú, ha estat cridada a declarar després que a finals de l’any passat hagués revelat que Peral li havia dit que va enverinar la víctima abans que el seu cos aparegués calcinat prop del Pantà de Foix.

 

José Luis Bravo, de fet, ha entrat també en escena. L’advocat d'Alberto López —l'altre acusat del cas i incriminat per idear l’assassinat de l’exparella de Peral—, ha explicat que les declaracions d'aquesta testimoni han aportat uns elements que ha qualificat de «substanciosos i determinants».

 

D’altra banda, el lletrat ha defensat a Albert López parlant de «cortines de fum» de Peral, quan va declarar que López «mataria per ella». L’advocat, de fet, ha demanat que es contextualitzin les paraules.  

 

Rosa Peral i la víctima del crim de la Guàrdia Urbana, Pedro Rodríguez | Cedida

 

Els forenses no aclareixen si va morir enverinat, estrangulat o d’un tret

També han declarat avui tres nous actors del cas i que, així mateix, podrien ser claus per a la resolució final de la sentència per a Peral i López.

 

Aquests insisteixen que el motiu de la mort segueix sent molt confús, ja que no existeixen indicis suficientment clars com per concloure si hi va haver un enverinament, si va morir estrangulat o d'un tret.

 

L'advocat d'Albert López, a més, ha insistit davant els mitjans que «el motiu de la mort no s'ha pogut determinar amb claredat».

Comentaris