L'explosió de Premià de Mar va ser un crim masclista

La policia ha determinat que la canonada de gas de la cuina va ser manipulada

 Imatges: 3/24

Ja es coneixen les causes de l'explosió d'un pis de Premià de Mar, que va tenir lloc el passat 18 de setembre. El tràgic incident, on van morir un home i una dona, va ser provocat, segons informa El Periódico. Els investigadors policials han trobat indicis que la canonada de gas de la cuina que anava a la caldera va ser manipulada, fet que va causar la fuga i, posteriorment, l'explosió.

  

El principal sospitós és la parella de la víctima, José Maria —conegut com a Chema—, que apareix a les imatges del vídeo al balcó sense roba i que també va acabar morint dues setmanes després a causa de les ferides. Des d'un principi, familiars i amics ja van apuntar que podria tractar-se d'un crim masclista. Són diversos els testimonis que van informar a la policia sobre la mala situació sentimental de la parella. Algunes companyes de feina van assegurar que la dona havia donat un últimatum a Chema i volia acabar amb la relació perquè no funcionava.

Un altre testimoni rellevant en la investigació és el d'una clienta del mateix bar on va estar Chema hores abans de l'explosió. L'home va veure el partit Leganés-Barça i, després de veure quatre o cinc cerveses, va acomiadar-se de la parella de la testimoni amb aquestes paraules: «aquesta abraçada que et faig serà l'última, vaig a liar-la». Sembla doncs, que els rumors i els detalls aportats per familiars, coneguts i amics coincideixen amb el resultat de les investigacions policials.


Comentaris

envia el comentari