Lidl rep una acreditació de qualitat de les seves cremes solars Cien Sun

El producte cosmètic té ara el distintiu «controlat periòdicament per Aenor Laboratori»
Lidl rep el distintiu «controlat periòdicament per Aenor Laboratori» per les seves cremes Cien Sun. | Cedida

 

Lidl ha rebut un reconeixement per part d'Aenor, que acredita la qualitat en el procés de fabricació de cosmètics. Concretament li ha donat el distintiu «Controlat periòdicament per Aenor Laboratori» a les cremes Cien Sun. D'aquesta manera, la companyia alemanya es converteix en la primera organització en rebre aquest reconeixement. Per això, Lidl ha hagut de sotmetre a les cremes Cien Sun a estrictes anàlisis microbiològiques i fisicoquímiques, a més de diversos assajos d'eficàcia.

Durant els estudis que ha realitzat Aenor s'ha comprovat que no hi hagués bacteris, floridures i llevats. A més, s'ha verificat que complís amb les especificacions tècniques del producte. D'altra banda, durant els experiments de la investigació s'ha garantit que el factor de protecció solar contra els raigs ultraviolats UVA fos realment el que s'indica en les etiquetes del producte. Un cop demostrat que tot estava correcte, ha concedit el distintiu de les cremes Cien Sun a Lidl.

 

Per la seva banda, la cadena de supermercats ha apuntat que la clau de l'èxit d'aquest producte és, ni més ni menys, que la combinació i proporció dels principis actius, que fa que les seves propietats es potenciïn. Sens dubte, una cosa que valoraran positivament els seus clients i més ara amb aquest reconeixement de bona qualitat del cosmètic.