Liliana, assassinada a punyalades pel seu marit davant dels seus fills a Toledo

L’autor del crim no tenia denúncies per maltractaments, però sí una ordre d'allunyament de la seva filla per agredir-la al 2016

Liliana ha estat assassinada a punyalades pel seu marit davant dels seus fills  a Toledo (Castella-la Manxa). El crim ha tingut lloc durant la nit del dimarts al dimecres, quan la parella es trobava a la seva casa del municipi de la Puebla de Almoradiel i, en un moment donat, Daniel, de 50 anys, va apunyalar la seva parella, de 43 anys, en presència dels dos fills en comú, de 13 i 11 anys.

La nena va avisar la seva veïna

Liliana perdut la vida en rebre tres punyalades de Daniel, una d’elles al cor, mentre els menors estaven presents. Segons ha avançat ‘El Español’, la filla gran va córrer a avisar la seva veïna Pilar: «La nena va arribar plorant i em va dir que el seu pare havia atacat la seva mare amb un ganivet. Li vaig dir que es tranquil·litzés i es quedés aquí», llavors va trucar al 122 per alertar del succés.

Tanmateix, aquesta no va ser l’única trucada que va rebre el 112. El mateix Daniel ho va fer per informar què havia apunyalat la seva dona. Tot i que els serveis d’emergència van actuar amb celeritat, no van poder salvar la vida de Liliana que va morir per la punyalada al cor que li havia assestat el seu marit.

Ordre d'allunyament de la filla

Liliana i Daniel van mudar-se a la Puebla de Almoradiel provinents de Romania abans del naixement dels seus dos fills i tenien una vida ‘normal’. Ell treballava a la Cooperativa La nostra Senyora del Egido, dedicada al cultiu de raïm i elaboració de vi, mentre que ella havia realitzat diverses feines, com la de netejadora, al camp o cuidant gent gran.

Ara, després d’estar un temps a l’atur, Liliana havia aconseguit un nou treball en una empresa d’empaquetament de roba a Tarancón (Conca) on devia començar aquest dimecres. Els veïns del municipi han explicat al citat mitjà que el matrimoni era «discret, normal i molt ben integrat», vivien sota el mateix sostre, tot i que no tenien una relació sentimental estable.

També han informat que no consta cap denúncia prèvia per violència masclista, però l'home havia tingut una ordre d'allunyament de la filla per agredir-la amb una barra de ferro l'any 2016 i aquesta havia vençut el maig del 2019, segons informa Antena 3. A més, preocupa l’estat dels fills que han presenciat l’assassinat, en aquest sentit, un doctor especialitzat en psicologia ha explicat: «D'això no se’n sobreposaran mai, és una marca per sempre. Això que ‘el temps ho cura tot’ és mentida. Necessitaran ajuda psicològica durant anys».

També et pot interessar...