TENS TELEGRAM?

🔴Rep cada dia la previsió del temps, CLICA AQUÍ!

Uns lladres deixen estès a terra un turista a la Barceloneta

La zona de la Barceloneta i el Port Olímpic de Barcelona continua sent notícia per episodis de successos. Tot just aquest matí, Catalunya Diari explicava que aquesta matinada s'havien detingut un mínim de 5 persones per una baralla amb pals i pedres la matinada de divendres, en una baralla on hi van participar més de 20 persones. Aquest dissabte a la tarda, el diari Crónica Global publicava un impactant vídeo on es pot veure com un grup de lladres seccionen una artèria a un turista a la zona del Passeig Marítim de la Barceloneta

 

Intenten robar un mòbil a la Barceloneta i seccionen una artèria a un turista

 

 

Els fets, segons explica el diari, van tenir lloc la matinada de dimarts a l'Espigó del Gas de Barcelona. Les imatges, molt dures, mostren com un home fuig cames ajudeu-me per la platja de la Barceloneta i tirant l'arma del delicte, una ampolla. 

 

Tot va començar quan sis persones van provar de robar el telèfon mòbil a un turista dels Estats Units, que caminava sol de matinada del Passeig Marítim. Eren les cinc de la matinada i el turista es va defensar, fet que va comportar una dura resposta dels lladres: propinar-li un cop amb una ampolla. El vidre es va trencar i li va seccionar part d'una artèria a la zona del canell, fet que li hauria pogut costar la vida. 

En aquest sentit, les imatges mostren a la víctima a terra, en un bassal de sang, així com les gotes que va anar deixant mentre fugia de la zona de l'atac, fins que no va poder més i va caure estès a terra.