rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Detenen dos lladres 'in fraganti' mentre robaven en una casa a Barcelona

Els lladres, en ser interpel·lats per la policia, van intentar fugir per les teulades de les finques del districte barceloní de Sant Gervasi
Els Mossos han detingut els lladres mentre intentaven fugir de la seva presència | CatalunyaDiari.cat

 

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra van detenir el passat diumenge a la nit, 4 d'octubre, dues persones mentre robaven en un habitatge al barri de Sant Gervasi de Barcelona. Els membres del cos policial català, així mateix, han acusat els autors del furt d'un delicte de robatori amb força.

 

Quan ven ser vistos pels agents dels cossos policials, però, els lladres van arrencar a córrer per intentar fugir de la policia. Després d'una breu persecució —els lladres es van intentar escapar per les teulades—, els Mossos d'Esquadra i els agents de la Guàrdia Urbana van trobar els lladres després que aquests s'amaguessin en un dels punts del districte. 

 

El més cridaner de tot plegat, però, és que els Mossos d'Esquadra van precisar de l'ajuda dels Bombers de la Generalitat per a poder extreure els lladres de l'espai on s'havien amagat

 

Detenen uns lladres per col·locar marcadors en un pis de Barcelona

Uns agents de paisà dels Mossos d’Esquadra van arrestar el passat dilluns, 29 d’octubre, dues persones que havien col·locat diversos marcadors a les portes d’un pis. La raó: controlar el temps que els veïns del bloc passaven fora de casa per això poder-hi entrar a robar. 

 

Segons van explicar els Mossos d’Esquadra en un comunicat, dos agents de paisà que es trobaven al districte barceloní van veure que dos homes baixaven d’un pis amb una actitud sospitosa. Minuts després, doncs, els agents van accedir al pis esmentat i van comprovar que hi havien preparat un dispositiu per a poder-hi robar.