IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Saquegen dues botigues de mòbils en una nit a Olot

La matinada de divendres van robar 13 dispositius de telefonia mòbil i l'efectiu d'una caixa registradora

La Policia Local de Manresa ha detingut l'home per agredir la seva parella
Els lladres es van endur un total de 13 telèfons mòbils de la botiga d'Olot  | Cedida

Succés d'allò més cridaner a Olot. Dues botigues de la capital de la Garrotxa van patir un robatori el passat divendres, 2 de novembre, per un total de quatre lladres que es van poder endur fins a 13 smartphones. Més enllà dels telèfons, però, aquests també van robar diners de les caixes registradores. Malauradament el sistema d’alarmes no va ser eficaç i va ser un transeünt el que va notificar el robatori, a les dues de la matinada del divendres.

Els lladres van aconseguir evadir les reixes de ferro de la botiga d'Orange i es van emportar 3 smartphones d’alta gama, valorats cadascun d’ells en 1.000 euros. Eren aparells destacats que es trobaven exposats, el responsable de l’establiment va assenyalar que es tractava d'alguns dels aparells més cars de l'establiment.

Els lladres s'emporten 10 telèfons 

No conformes amb els smartphones que havien aconseguit, van anar més enllà i es van endur els diners que hi havia a la caixa registradora. L’única destrossa que van fer van ser aquelles pertinents per entrar en la botiga —forçar les reixes i fer malbé la porta—. Destaca, així mateix, que van anar directes aconseguir el seu objectiu: els telèfons d’alta gama i el diners de la caixa registrador.

A més, no va ser l’únic establiment furtat, gràcies al sistema de càmeres de vigilància de la Policia municipal d’Olot es va veure com entraven a un altre establiment. Les imatges mostren com quatre persones es separen a l’altura dels corresponents establiment per perpetrar el robatori de manera més ràpida. El segon establiment robat, simultàniament al d’Orange, va ser la botiga de Movistar. En aquesta ocasió es van emportar uns 10 smartphones.

El carrer Sant Rafael d’Olot no patia un acte criminal de les mateixes característiques des de fa 5 anys. En aquella ocasió van robar roba de marca per valor de 30.000 euros. El 'modus operandi' va ser similar, de matinada i amb forçament de reixes. Van aconseguir, tot i els talladors, introduir un vehicle al carrer i fugir amb 300 peces de roba de marca.


Comentaris

envia el comentari