L’agredit a la Llagosta, a la matriarca del clan: «Vas venir amb un ganivet»

Els veïns expliquen que l'origen de la baralla rau en un conflicte pel preu d'una colònia

Imatge del programa de telecinco.
Imatge del programa de Telecinco. | Telecinco

L’agredit a la Llagosta ha dit prou i ha volgut aparèixer davant les càmeres per explicar la seva versió dels fets. Després de la pugna veinal, doncs, aquest ha parlat sense embuts per incriminar la matriarca del clan: «No ens vas venir a separar, vas venir amb un ganivet. Digues la veritat».

'El programa del Verano' ha protagonitzat una conversació telèfonica entre Diego, el veí agredit pel marit de Vanessa i aquesta mateixa, on revelaven quin hauria estat el motiu de la baralla. «Va trucar a la meva porta a les 6 del matí demanant-me 25 euros d’una colònia i va venir amb el seu germà», explicava el mateix Diego. 

A més, aquesta ha afegit que la baralla va tenir una duració d’una hora i mitja i que el vídeo que s’ha difós als mitjans era ja el final de la baralla. Diego, sorprenentment, ha revelat que si no hagués estat per la intervenció del seu germà, l’haurien matat: «Van haver de posar-me sis punts al cap i tinc una ganivetada al braç».

Versions contraposades 

En canvi, la matriarca del clan i dona de l’agressor, Vanesa, ha dit durant la conversació que ella només hi va anar per evitar la baralla, però que aquesta baralla no era fruit de la colònia sinó que va sorgir a causa d'un altre conflicte que tenien pendent. Vanessa, en aquest sentit, afirma que el seu marit va anar a casa d'en Diego a comprar droga. Acusació que, de fet, el mateix Diego nega dient: «Jo he ajudat molt a aquesta família, només diuen que mentides, per això els han fet fora de La Llagosta, després diuen que la gent de la Llagosta som racistes».

Després d’aquestes declaracions ha arribat el torn de la Vanessa que ha negat les acusacions i ha afirmat que «ell no pot dir que hagi tingut cap problema amb els meus fills»

Finalment i davant d’aquestes incriminacions, Diego va rebatre: «Digues la veritat, no vas venir per a separar-nos, sinó per pegar al meu germà. Sinó, perquè vas venir amb un ganivet?».

Aldarulls en una protesta veïnal a la Llagosta
Aldarulls en una protesta veïnal a la Llagosta | Cedida


Comentaris

envia el comentari