YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un grup de manifestants llencen brutícia a la seu d'Interior a Manresa

Un cop a la seu d'Interior, els participants han penjat la pancarta i han dipositat les bosses a l'entrada

Pancartes de dimissió per Miquel Buch
Una setantena de joves s'han manifestat a la ciutat en contra de la sentència i de l'actuació policial | Cedida

Un grup de manifestants ha llençat brutícia a les portes de la delegació del Departament d'Interior a la Catalunya Central, a Manresa. Amb l'acció, en la que hi ha participat una vintena de persones, els participants han volgut denunciar l'actuació policial dels darrers dies. Amb càntics i una pancarta, han exigit la dimissió del conseller d'Interior Miquel Buch.

La protesta a Manresa s'ha celebrat després que aquest matí una setantena de joves s'hagin manifestat a la ciutat en contra de la sentència i de l'actuació policial. Divendres, a les 11 del matí, hi ha prevista una nova mobilització dels estudiants a la ciutat. Els manifestants s'han congregat a la plaça de Sant Domènec de Manresa, a pocs metres de la seu territorial d'Interior. 

«Buch dimissió»

Amb algunes bosses amb brutícia i darrere d'una pancarta on es podia llegir «La Conselleria d'Interior fa Pudor, Buch Dimissió», s'han desplaçat fins a les instal·lacions, situades al carrer de Guimerà. Seguint a la comitiva hi havia mossos i policies locals, que no han actuat. Un cop a la seu d'Interior, els participants han penjat la pancarta i han dipositat les bosses a l'entrada. Després de fer alguns càntics contra el conseller, han marxat.

Divendres a les 11 del matí hi ha prevista una nova mobilització dels joves, impulsada en aquest cas pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans a Manresa. Arrencarà a la plaça de Crist Rei.

També pots llegir...

  • Un nen d'11 anys mor a l'hospital després de ser atropellat al Vallès Occidental
  • Troben un cos sense vida a les aigües del port de Tarragona

Comentaris

envia el comentari