Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Llibertat amb càrrecs pel fill del presumpte autor del crim de Susqueda

Ho ha decidit el jutge aquest dimecres
Els Mossos i la policia científica, a l'exterior de l'edifici de Magentí | CatalunyaDiari.cat

 

Llibertat amb càrrecs pel fill del presumpte autor del crim de Susqueda per un delicte de drogues. El jutjat d'instrucció número 2 de Santa Coloma de Farners ha optat per no empresonar de moment al fill del presumpte autor del doble crim de Susqueda l'estiu passat.  

 

Els Mossos d'Esquadra, així mateix, l'han portat aquest dimecres a disposició del jutge, que l'ha deixat lliure. Tot i això, el cas no acaba aquí, ja que el fill de Magentí —de 30 anys i detingut el passat dilluns, 26 de febrer, a Salt— continuarà sent investigat per un delicte contra la salut pública. 

 

 

El fill de Magentí, a l'ull de l'huracà 

El passat dilluns, hores després de la detenció de Magentí —del qual asseguraven que «no tenim cap dubte» de la seva autoria del crim de Susqueda—, els Mossos van sorprendre amb una segona detenció: la del fill de Magentí. 

 

En aquest cas, el jove va ser detingut a la població gironina de Salt i la policia catalana va relatar que el seu arrest es deu a pràctiques fraudulentes relacionades amb el tràfic de drogues.

 

La troballa d'una pistola, clau

Els Mossos d'Esquadra van trobar el passat dimarts al matí, 27 de febrer, una pistola a l'interior del domicili de Jordi Magentí, el presumpte autor del doble assassinat de Susqueda.

 

Segons va treure a la llum 'La Vanguardia', la troballa va ser duta a terme pels agents dels Mossos d'Esquadra mentre escorcollaven els registres dels domicilis freqüentava Jordi Magentí. Hores després dels registres inicials —en els quals també hi hauria estat present el fill de l'arrestat, de 30 anys i acusat de tràfic de drogues—el cos policial català hauria trobat una prova que es determina clau per al relat imminent del succés.

Comentaris