Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Llibertat per l'home detingut per abusar sexualment d'una menor a la Barceloneta

Va ser detingut pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana després de ser retingut per un grup de veïns
L'home, ara en llibertat, quan va ser detingut pels Mossos d'Esquadra. | Vicens Forner

 

Un jutge de guàrdia ha deixat en llibertat a l’home que els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van detenir dimarts, 24 d'abril, a la nit a la Barceloneta acusat de fer tocaments a una menor d’edat al mig del carrer. El jutge n’ha decretat la llibertat amb càrrecs, imputat per un presumpte delicte d’abús sexual, i ara haurà d’estar localitzable pel jutge per quan sigui requerit.

 

Va ser agredit per un grup de gent per defensar la noia agredida

Els fets van passar a la plaça del Mar de la Barceloneta, a Barcelona, quan l’home va intentar fer tocaments de caràcter sexual a una noia de 14 anys. Quan la noia es va exclamar, un grup de persones van perseguir i retenir l’home i fins i tot el van arribar a agredir.

 

Va ser un agent de la Guàrdia Urbana fora de servei que en veure que s’estava agredint a l’home va activar més patrulles. Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra es van dirigir fins al lloc i van poder detenir l’home, que tenia diverses ferides provocades pel grup de persones.

Pel que fa a la menor, aquesta va ser traslladada a un centre hospitalari, on va rebre l’atenció mèdica pertinent, i els professionals van poder valorar l’estat de les seves lesions, tal com marca el protocol en fets contra la llibertat sexual.