IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

En llibertat un dels dos empresonats per la violació múltiple de Sabadell

L'Institut de Medicina Legal no relaciona amb ell cap de les mostres genètiques analitzades

Un dels detinguts pels Mossos per la violació triple de Sabadell sortint dels jutjats.
Un dels detinguts pels Mossos per la violació triple de Sabadell sortint dels jutjats. | CatalunyaDiari

El jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell ha decidit deixar en llibertat un dels dos empresonats per la violació múltiple de Can Feu, a Sabadell, perquè l'Institut de Medicina Legal no relaciona amb ell (R.O.) cap de les mostres genètiques preses a la víctima.

El jutge estima el recurs presentat per l'investigat i recorda que la mesura es va adoptar per la identificació de la víctima en roda de reconeixement com un dels tres autors materials de l'agressió sexual, i també per l'existència d'una empremta dactilar en el lloc dels fets. Se li ha retirat el passaport i té l'obligació de comparèixer periòdicament. L'Audiència de Barcelona, per la seva banda, ha confirmat la presó provisional d'un altre dels investigats, M.A.

Les mostres genètiques no concorden

En aquesta causa hi ha vuit detinguts, set dels quals ara en llibertat però amb mesures cautelars. Un d'ells, B.E.H., va comparèixer amb diversos dies d'endarreriment i per això el jutge de Sabadell avisa que podria haver comès un delicte de trencament de mesura cautelar. El mateix jutjat també demana en una altra providència a l'Ajuntament de Sabadell que aboni 3.000 euros per materialitzar la seva intervenció en aquesta causa com a acusació popular.              

La vista de l'Audiència de Barcelona que s'havia de celebrar sobre l'investigat K.O. no va tenir lloc perquè ell no es va presentar. El jutge ja ha emès una ordre de recerca i la celebració d'una compareixença de presó quan sigui trobat. Hi ha una altra vista sobre un altre investigat, J.B., que encara està pendent de resolució. 


Comentaris

envia el comentari