La policia troba en bon estat la menor desapareguda a Àvila des de fa mesos

Els detalls de la vestimenta com de l'aspecte físic de la jove han contribuït en la seva cerca

  

Irene Casares Jiménez  va desaparèixer a Àvila

La jove de 16 anys ha estat localitzada després que el ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, demanés col·laboració ciutadana per trobar la menor, així com ho ha confirmat la Policia Nacional en un comunicat a través de Twitter.

Els detalls, claus en la localització de la menor

Tant els detalls mencionats de com anava vestida com la descripció física que SOS Desapareguts va proporcionar, han contribuït molt en la cerca de la menor. Es va informar del color castany del seu cabell, de què porta ulleres graduades, fa 1,63 m, pesa 47 quilos i té dos tatuatges: un al braç amb la paraula «mama» i l'altre és d'una rosa i està a la seva esquena.

Trobada en bon estat

La menor ha estat localitzada en perfecte estat després d'haver estat desapareguda tot aquest temps. Així doncs, s'ha tancat el cas, tot i que encara es desconeix com i on ha estat trobada la jove.

La col·laboració de la Guàrdia Civil

No només la Policia Nacional va treballar en la cerca d'Irene, sinó que també la Guàrdia Civil va encarregar-se de localitzar-la. Una de les mesures que van prendre va ser difondre un cartell amb la cara de la desapareguda a través de les xarxes socials.

A més, també van afegir diversos telèfons perquè la gent pogués trucar en cas que se la trobessin. Es tracta dels números habituals que es fan servir en aquestes situacions d'emergència: el 062, el 091 i el 112.


Comentaris

envia el comentari