Localitzen el menor de 14 anys desaparegut a Santa Coloma de Gramenet

Va desaparèixer el passat dissabte 16 de juny

Roberto, de 14 anys, desaparegut a Santa Coloma de Gramanet.

Roberto, de 14 anys, desaparegut a Santa Coloma de Gramanet. | Xarxes socials

Els Mossos d'Esquadra han localitzat aquest dilluns, 18 de juny, Roberto Llado Perrens, el menor desaparegut a Santa Coloma de Gramenet, segons han anunciat en una publicació a Twitter. El noi de 14 anys havia desaparegut el passat dissabte, 16 de juny, quan anava a la seva habitual classe de dibuix. El pare, com que no en sabia res del jove hores després d’agafar el metro, va denunciar la seva desaparició.

La policia catalana havia divulgat una imatge capturada a la parada de metro de Diagonal, a Barcelona, del mateix dia de la desaparició. Les càmeres de l’espai van captar el jove, baixant cinc parades abans d’on hauria d’haver baixat per assistir a les seves classes de dibuix.

El jove Roberto agafava el metro els dissabtes al matí per acudir a la seva escola de dibuix ‘Joso’. Dissabte passat, però, el trajecte va modular ostensiblement, fins al punt que la mobilització per trobar al noi és d’allò més substancial. La imatge del jove va ser captada a les 9:20 hores del matí i des d’aleshores que no es sabia res més d'ell. 

La família estava desesperada

«Roberto, on estiguis, no passa res... truca a un amic teu, però he de saber on estàs. Saps que ets el més gran que tinc, ja hem passat coses difícils abans els dos, i hem tirat endavant. Necessito saber que estàs bé o amb qui estàs», deia el pare del menor davant les càmeres.

«T’estic esperant perquè anem a comprar les saberes que volies», continuava el pare, qui no podia contenir les llàgrimes, i li recordava que «hem vingut a Barcelona per complir el teu somni, ser el millor dibuixant del món».


Comentaris

envia el comentari