Dispositiu policial a Amposta

Han localitzat el vehicle del greu atropellament durant la revetlla a Barcelona

L'atropellament va deixar un ferit greu

La passada revetlla de Sant Joan es va produir un atropellament a la Zona Franca de Barcelona on un home ha resultat ferit greu. Avui, dilluns 27 de juny, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha localitzat el vehicle, però la investigació no ha acabat.

La revetlla de Sant Joan és un dia de celebració, però també d'excessos. I malgrat que es demana precaució a l'hora d'agafar el cotxe, aquesta passada matinada de Sant Joan ha deixat un atropellament a la Zona Franca de Barcelona. 

L'avís es va donar a les 05.33 de la matinada al carrer E. Un home va resultar ferit greu després d'aquest accident i ràpidament va ser traslladat a l'hospital. Ara, però, es busca el conductor del cotxe implicat.

Es tracta d'un turisme blanc que ja ha estat localitzat. Segons informa TV3va ser el mateix propietari del vehicle qui va avisar a les autoritats policials sobre la implicació del seu cotxe. Tanmateix, la investigació continua perquè no s'ha confirmat encara que el propietari del turisme i l'autor dels fets sigui la mateixa persona.

No va ser l'únic problema de la nit

La Guàrdia Urbana va exposar al seu perfil de Twitter que aquests no va ser l'únic problema durant les celebracions de Sant Joan. El dia 24 al matí, dues que viuen al carrer van ser agredides. 

Els fets van ocórrer a la zona de Drassanes, quan un home ha agredit una parella de sensesostre. Segons les fonts policials, les víctimes han patit cremades lleus. Tanmateix, malgrat que afortunadament no es tracta de ferides greus que s'hagin de lamentar, les agressions i humiliacions a persones que viuen al carrer han augmentat. 

La Guàrdia Urbana ha exposat que gràcies a una descripció de l'agressor van poder detenir-lo només unes hores més tard a la mateixa zona on va ocórrer l'agressió.

L'aporofòbia, que és l'odi i rebuig cap als pobres, és un problema cada cop més gran el qual afecta aquelles persones que es troben en condicions vulnerables, com és el cas dels sensesostre.