Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Localitzen al nen de 15 anys desaparegut a Gavà

Es va perdre el passat dimarts, 6 de febrer, i els Mossos en van donar l’avís
Lautaro Luís Martín Etkin, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Lautaro Luís Martín Etkin, el noi de només 15 anys desaparegut el passat dimarts a Gavà, ha estat localitzat finalment pel cos de Mossos d’Esquadra. Segons ha publicat el cos policial en una nota a Twitter el jove ha estat trobat a la població de Sant Pere de Riudebitlles, a l’Alt Penedès. 

 

Segons han informat els Mossos a la seva nota, el jove d’origen sud-americà ha estat localitat bé de salut. «Està sa i estalvi», ha publicat el cos català. 

 

 

Finalment, a més, aquests —adjuntant la nota de la seva pèrdua— els Mossos han volgut donar les gràcies a totes les mostres de suport rebudes i l’ajuda subministrada per finalitzar la cerca del menor d’edat. «Gràcies per la vostra col·laboració!», ha publicat el cos català.

Va desaparèixer el passat dimarts

La notícia va saltar a la palestra el passat dimarts, 6 de febrer. El jove, de només 15 anys i origen sudamericà, es va perdre a la localitat barcelonina de Gavà i la seva família en va donar l'avís als Mossos d'Esquadra. Aquests, avui, han acabat localitzant un jove que detallaven amb les següents característiques.

 

Segons els cossos policials que van propagat la informació del jove, aquest feia 1,70 d’estatura, té els ulls marrons i el cabell curt del mateix color.

 

A més a més, el dia de la seva desaparició el jove lluïa uns pantalons de xandall gris, una jaqueta «d’estil raper» del mateix color i portava una gorra de la marca americana ‘Reebook’.

 

 

Localitzat a 40 quilòmetres de Gavà 

 

El menor ha estat localitzat a Sant Pere de Riudebitlles, a l’Alt Penedès. Tot i que es desconeixen els motius de la seva desaparició, el noi ha estat trobat a 40 quilòmetres de casa seva —a Gavà—. 

 

El jove, localitzat a Sant Pere de Riudebitlles, a l’Alt Penedès | Google Maps

 

 

A més, la ruta en cotxe indica que s'ha d'estar més d'una hora a la carretera i la ruta amb autobús obliga a estar-s'hi unes dues hores. Ja que s'ha d'anar a Barcelona per arribar fins a Sant Pere de Riudebitlles. 

Comentaris