Localitzen el cadàver d'una dona a l'embassament d'Arbón, a Astúries

Segons algunes informacions, encara en fase inicial, podria tractar-se de Paz Fernández Borregos

Paz Fernández, una de las mujeres desaparecidas en Asturias.
Paz Fernández | El Comercio

Consternació a Astúries després que hagi aparegut un cadàver a la zona annexa a l'embassament d'Arbón. Algunes de les primeres informacions relatives al cas relaten que podria tractar-se de Paz Fernández Borregos, una de les tres dones desaparegudes en aquesta comunitat autònoma amb només tres dies de diferència. 

La víctima, en aquest context, va ser localitzada per un home que passejava pels voltants de l'embassament. L'individu relata que va veure el cos surant sobre l'aigua de l'embassament i no va dubtar en comunicar-ho ràpidament a les autoritats. 

La complicada recuperació del cos

La zona on s’hauria localitzat la dona, a més, és un punt força ‘transitat’, ja que es tracta de la confluència dels rius Navia, Acebal i Serranía. Tot i això, la recuperació del cos no està sent gens fàcil pels agents desplaçats a la zona perquè el cadàver es troba en un punt de difícil accés.

En aquest sentit, l’home que va dur a terme la troballa explica que va intentar remar fins a la zona on es trobava el cadàver, però li va ser impossible poder-lo rescatar.  

Podria tractar-se de Paz Fernández Borrego


Les primeres hipòtesis policials apunten al fet que es podria tractar de Paz Fernández Borrego. Tot i que l’estudi es troba en una fase molt inicial —encara s’ha de confirmar qui és— algunes fonts apunten a la troballa de Fernández.

Aquesta, nascuda a Gijón, va desaparèixer el passat 13 de febrer a Astúries. La desaparició, a més, apunten que es va produir en una zona molt propera a l’embassament.

Fernández, així mateix, va ser vista per última vegada a un hostal molt proper a la localitat asturiana d’Arbón. Aquesta va passar només una nit en aquest espai va desaparèixer l’endemà sense deixar rastre.

Les seves pertinences, però, van romandre a l’hostal. La qual cosa indica que la dona tenia pensat tornar a l’hostatge.


Comentaris

envia el comentari