Localitzen el cadàver d'una dona a la ria de Bilbao

La troballa s'ha dut a terme a tres quarts de deu d'aquest matí

Encuentran el cuerpo de una mujer en la ría de Bilbao
Troben el cos d'una dona a Bilbao | Twitter / @BomberosBilbao

Consternació a Bilbao per la troballa del cadàver d'una dona flotant sobre la ria. Diversos efectius del cos de Bombers de la ciutat han rescatat aquest matí el cos sense vida d'una dona que es trobava al barri d'Astraburua, a Erandio. 

Els bombers de la localitat haurien acudit en aquest punt de la ria quan faltaven cinc minuts per tres quarts de deu, després que un home —que es trobava en una zona propera a la gasolinera d'Axpe— alertés als cossos de seguretat de la ciutat sobre la troballa. 

Se'n desconeix la identitat i les causes de la mort

Els cossos policials del país basc es troben, a hores d'ara, intentant saber de qui es tracta. L'Ertzaintza no ha donat massa informació sobre el succés i només ha revelat que treballen per conèixer la identitat de la víctima i per discernir, sobretot, quines haurien estat les causes que haurien portat a la mort de la dona. 

Finalment, el cos de Bombers del país basc ha extret el cadàver de la dona de la ria i han procedit amb les maniobres de reanimació. Aquestes, però, no han tingut el resultat esperat i els serveis sanitaris que han acudit a la zona de la troballa han acabat certificant la mort de la dona


Comentaris

envia el comentari