Localitzen el cadàver d'un home desaparegut a Barcelona en un penya-segat al País Basc

Segons han informat les autoritats, presentava signes clars de violència

Els investigadors treballant al lloc on es va trobar el cadàver
Els investigadors treballant al lloc on es va trobar el cadàver | EFE

L'Ertzaintza ha localitzat aquest dijous el cadàver d'un home de mitjana edat, amb clars signes de violència, en un penya-segat del municipi de Bakio, al País Basc. L'home feia dies que havia desaparegut a Barcelona, i la policia basca investiga si la seva mort està relacionada amb el narcotràfic.

L'alerta la van donar dos ciclistes que passaven per la zona i en veure alguna cosa «semblant a un cos» en un penya-segat d'uns 30 metres, aproximadament, van trucar als serveis d'emergència, que van actuar junt amb la Unitat de Rescat i Muntanya de la policia basca. 

El cos del cadàver ja ha estat identificat. La víctima és un colombià que, segons les primeres dades de la investigació que s'ha obert, hauria patit una punyalada. L'home va desaparèixer fa uns dies a Barcelona i va ser la seva parella qui va denunciar els fets.

L'Ertzaintza està investigant la causa de la mort i, entre les sospites, es plantegen que hagi estat per culpa del narcotràfic. Així doncs, la víctima podria estar vinculada amb aquest delicte i haver-se ficat en un conflicte que no ha acabat pas bé. 

Un altre cadàver que podria pertànyer a un desaparegut

Uns caçadors van trobar, el passat 18 de febrer, un cadàver al fons d'un torrent d'un bosc situat a la Tallada d'Empordà, al Baix Empordà. El cos va ser trobat en avançat estat de descomposició i es va identificar amb un veí de Garrigoles.

Els Mossos d'Esquadra van indicar que podria tractar-se d'un home que va desaparèixer entre Viladamat i Garrigoles, el passat mes d'agost. No obstant això, van deixar de costat la recerca a l'espera de noves dades o indicis que poguessin ajudar a la investigació. 


Comentaris

envia el comentari