ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Localitzen sa i estalvi l’home desaparegut a Sant Cugat

En Gustavo va desaparèixer el passat dimarts, 27 de novembre, al barri de Mira-sol de la localitat vallesana

Imatge d'en Gustavo, l'home desaparegut des del passat dimarts a Sant Cugat del Vallès
Imatge d'en Gustavo, l'home desaparegut des del passat dimarts a Sant Cugat del Vallès | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han localitzat sa i estalvi en Gustavo, l’home de 45 anys desaparegut des del passat dimarts, 27 de novembre, a Sant Cugat del Vallès. La pista del desaparegut, en aquesta línia, es va perdre al barri de Mira-sol de la localitat vallesana.

Els agents del cos policial català, però, informen ara, a través de les seves xarxes socials que l’home ha estat trobat «sa i estalvi» i donen les gràcies a tothom per la col·laboració. No s'han donat més detalls sobre les causes de la desaparició, ni sobre les circumstàncies ni on s'ha pogut localitzar el veí de Sant Cugat del Vallès desaparegut. 

Els Mossos van demanar la col·laboració ciutadana

La policia catalana va sol·licitar, a través dels seus canals oficials a les xarxes socials, ajuda a la ciutadania per trobar l'home desaparegut, després de rebre la denúncia de la família de la seva desaparició el mateix dia que aquesta es va produir. Va ser dos dies després, concretament el dijous 29 de novembre quan van demanar que qualsevol persona que pogués donar alguna informació truqués al número d'emergències 112

Troben sa i estalvi un home que va desaparèixer a Badalona 

El passat divendres 30 de novembre es va poder confirmar la localització, sa i estalvi, de l'Ángel, l'home que havia desaparegut un dia abans, el dijous 29 de novembre a la ciutat de Badalona. Segons van confirmar els seus familiars a CatalunyaDiari.cat, el van poder trobar just dues hores després de perdre'l de vista. 

La família havia demanat ajuda unes hores abans per localitzar-lo, ja que segons explicaven a aquest mitjà, és una persona malalta que s'acostuma a desorientar i que no era el primer cop que protagonitzava un episodi com aquest. Per sort, en aquesta ocasió el van poder localitzar amb rapidesa. L'Ángel duia, en el moment de la seva desaparició, una camisa de quadres, una jaqueta blava i uns texans.


Comentaris

envia el comentari