Localitzen sa i estalvi l'home desaparegut a Santa Coloma de Gramenet

Els Mossos d'Esquadra van alertar ahir sobre la desaparició de l'home de 69 anys
Enrique, l'home desaparegut a Santa Coloma de Gramenet
Enrique, l'home desaparegut a Santa Coloma de Gramenet | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han localitzat amb vida l'home de 69 anys que va desaparèixer ahir a Santa Coloma de Gramanet. Enrique, que va ser vist per última vegada a la mencionada localitat aquest dijous, 27 de setembre, al migdia, podrà tornar a casa ben aviat gràcies a la tasca de la policia catalana. Els Mossos han publicat la notícia de la troballa a través de Twitter i s'han congratulat per la tasca: «Gràcies a tots per la vostra ajuda i difusió». 

Les autoritats informaven que l’home era de complexió forta i feia 1,90 metres d’altura, motiu pel qual se’l podría reconèixer fàcilment.

Una menor segueix desapareguda a Santa Coloma

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra segueixen amb l’operatiu de recerca per trovar Allison Ramírez, una menor de 14 anys que va desaparèixer al mateix municipi de Santa Coloma de Gramanet.

 

En aquest cas, també se n’ha fet ressò el cos de seguretat nacional i el Ministeri de l’Interior. La menor és una adolescent de 14 anys que, segons les dades aportades a les xarxes socials, fa 1,55 metres d’alçada i té el cabell negre. La Guàrdia Civil demana la col·laboració ciutadana i aporta el 062 i 112 com a telèfons de referència per a qualsevol persona que tingui informació relacionada.Comentaris

envia el comentari