Els Bombers localitzen unes 5.000 plantes de marihuana durant l'extinci贸 d'un incendi a Tarragona

Els fets es van produir el passat dimecres, 15 de gener | La droga es va dur a la incineradora de Riuclar, per tal de destruir-la

El passat dimecres, 15 de gener, l鈥檃lerta d鈥檜n incendi en una nau abandonada al pol铆gon industrial Riuclar, a Tarragona, va permetre descobrir una gran plantaci贸 de marihuana. All lloc dels fets, mentre es duien a terme les tasques d鈥檈xtinci贸 del foc, els Bombers hi van detectar un problema el猫ctric, arran d鈥檜na instal路laci贸 prec脿ria que servia per subministrar llum i calor a les plantes.

L鈥檈ndem脿, amb una ordre judicial, els Mossos d鈥橢squadra van accedir a l鈥檌nterior de la construcci贸 industrial, on van trobar fins a 4.950 plantes de marihuana, 200 transformadors el猫ctrics i diversos filtres per evitar que l鈥檕lor de la droga se sent铆s a l鈥檈xterior de la nau.

Destrucci贸 de la droga

Segons avan莽ava el 鈥楧iari de Tarragona鈥, la major part de les plantes es van dur a la incineradora de Riuclar, per tal de destruir-les, i una petita mostra es va lliurar al laboratori, per tal d鈥檃nalitzar-la. Ara per ara, no hi ha detencions per貌 la investigaci贸 segueix oberta.

Tamb茅 et pot interessar


Comentaris

envia el comentari