Localitzen el cos sense vida de l'home de 70 anys desaparegut a Badalona

L'últim cop que se'l va veure va ser el passat dimecres, 3 d'octubre

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos d’Esquadra han localitzat del cos sense vida de l’home de 70 anys que va desaparèixer a Badalona el passat dimecres 3 d’octubre. El cos policial ha confirmat a través dels seus comptes oficials a les xarxes socials la mort d’en Julián.  A més de lamentar la trista notícia, ha volgut agrair també totes les persones que van ajudar en la seva recerca difonent el missatge on s'informava de la seva desaparició. No es coneixen detalls de quina podria ser la causa de la seva mort.  

Va ser vist per últim cop el dimecres 3 d’octubre

El dispositiu per a trobar l’home desaparegut es va iniciar aquest dijous 4 d’octubre. Els Mossos d’Esquadra van difondre per les xarxes socials una imatge seva i la seva descripció demanant la col·laboració ciutadana per localitzar-lo. La policia explicava també que l’últim cop que se l’havia vist va ser el dia anterior en el centre de Badalona.

En els seus perfils oficials, es podia llegir que en Julián era un home de complexió forta, d’1,70 metres d’alçada i que en el moment de la seva desaparició duia una camisa de màniga curta de color blau marí i uns pantalons texans blaus.

Localitzat viu un home desaparegut a Santa Coloma de Gramenet 

El passat 29 de setembre els Mossos d’Esquadra van informar de la localització d’un home de 69 anys que havia desaparegut a Santa Coloma de Gramenet. La policia catalana va confirmar que l'home es trobava sa i estalvi en les seves xarxes socials. 

L'alerta per la seva desaparició es va llençar un dia abans, el 28 de setembre. En aquesta, s'explicava que l'home, que duia un pantaló de xandall gris i una samarreta negra, havia estat vist per última vegada en la localitat del Barcelonès. La precisa descripció, l'àmplia difusió d'aquesta i la bona feina policial va permetre que l'Enrique pogués tornar a casa seva


Comentaris

envia el comentari