Localitzen una noia de 14 anys desapareguda a Manresa després d’un concert

La jove havia acudit amb unes amigues a un concert dels Catarres el passat dissabte a la nit. Va ser en aquest espai, doncs, en el qual se li va perdre la pista

Imatges del seguiment dels Mossos d'Esquadra al partit Nàstic - Saragossa
Imatges del seguiment dels Mossos d'Esquadra  | CatalunyaDiari.com

Els Mossos d’Esquadra han trobat sana i estàlvia la noia de 14 anys desapareguda el passat dissabte a la nit a Manresa durant un concert dels Catarres. El cos policial ha trobat la noia aquest diumenge als volts de la mitjanit i aquesta ja ha estat traslladada a una comissaria per esclarir què va passar durant les més de 24 hores que la jove va estar desapareguda.

Segons ‘Nació Digital’, Evangelina, d’origen rus, va desaparèixer després d’assistir amb unes amigues en un concert dels Catarres al polígon dels Dolors de Manresa, al Bages. Hores després, les amigues van perdre-li la pista i van creure que havia tornat a casa seva, a la Font dels Capellans.

Tot i això, la jove mai va arribar a casa i per això va ser la mateixa família qui va alertar als Mossos d’Esquadra de la desaparició. Presentada la denúncia, però, la jove no va ser localitzada fins al passat diumenge a la nit, 26 d’agost.

Els Mossos volen esbrinar què pot haver passat

Després que uns agents del cos policial català localitzessin la jove sana i estàlvia, la jove va ser traslladada a la comissaria de Manresa perquè pugui explicar perquè se li va perdre la pista durant el passat dissabte a la matinada. L’interval de temps de més de 24 hores sense l’Evangelina és tota una incògnita i, per aquest mateix motiu, la seva declaració serà un factor definitiu per esbrinar el perquè de la seva desaparició.

Apareix una jove de 16 anys desapareguda a Barcelona

Mariona Llopart Sánchez, una jove de 16 anys i veïna del municipi madrileny de Tres Cantos, que va desaparèixer a Barcelona el passat dilluns, 20 d'agost, va ser localitzada el passat dimecres, 22 d'agost. La seva mare va confirmar la bona notícia a través del seu perfil de Facebook on ha escrit: «Localitzada, gràcies».

La Guàrdia Civil va publicar la descripció de Mariona a les seves xarxes, on deien que feia 1,74 metres d'alçada, i va ser vista per últim cop a la capital, amb una samarreta vermella, un pantaló blanc i vambes també blanques.


Comentaris

envia el comentari