rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Localitzen la noia de 27 anys desapareguda a Terrassa

No sabien res d'ella des del passat 21 de desembre
Alba Piñana, la jove que havia desaparegut | Twitter

 

Alba Piñana Alcalde, la jove desapareguda a Terrassa des del passat mes de desembre, ja ha sigut trobada, segons informació del ‘Diari de Terrassa’. Es tractava d’una noia valenciana, de 27 anys, resident a Terrassa des de feia dos anys.

 

La jove ha pogut ser localitzada a un centre hospitalari en bon estat, tot i que no se sap a quin. Es trobava ingressada a l’hospital, allà la van trobar el passat dimecres.

Els seus amics i familiars li van perdre el rastre el passat dia 21 de desembre. Més tard, el 17 de gener, la seva família va interposar una denúncia per desaparició a una comissaria de la Policia Nacional de València.

 

Des de llavors tant policia com Guàrdia Civil van començar a buscar-la. A més, una associació que s’encarrega de difondre informació sobre persones desaparegudes a Espanya, SOSDesaparecidos, va publicar el cas.

 

 

Es tractava d’una noia que necessitava medicació. Amb la informació sobre la jove publicada tant pels cossos de seguretat com per l’associació algú va assegurar haver-la vist a Cadis, però finalment no va ser així, ja que seguia a Catalunya.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris