IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Localitzen una plantació de marihuana en un pis incendiat al Prat de Llobregat

L'incendi podria estar relacionat amb la manipulació de la instal·lació elèctrica que s'utilitzava per al manteniment de la plantació

La plantació de marihuana que hi havia a l'interior de la vivenda
La plantació de marihuana que hi havia a l'interior de la casa | mossos d'esquadra

 

El passat divendres 18 de maig els Mossos d'Esquadra van detenir una parella espanyola en descobrir que tenien a casa seva una plantació de marihuana. Els joves, de 32 i 33 anys, han estat acusats d'un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i per un delicte de defraudació del fluid elèctric. 

  

Els fets es van originar al voltant de les 8 del matí, quan els serveis d'emergència van rebre un avís per un incendi que s'estava produint en un domicili del barri de Sant Cosme al Prat de Llobregat. 

  

Immediatament es van desplaçar fins al lloc dels fets diverses dotacions de Policia Local, Bombers i Mossos d'Esquadra acompanyats del Sistema d'Emergències Mèdiques. En el domicili, a banda de la parella, hi vivien els seus fills, tots menors d'edat. 

Una de les nenes encara es trobava a l'interior de l'habitatge

Quan els serveis d'emergència van arribar, una de les nenes no havia sortit l'edifici, que per altra banda ja comptava amb una visibilitat nul·la i un aire irrespirable a conseqüència del fum. De manera que els bombers van procedir a rescatar a la nena i seguidament tota la família va ser traslladada a un centre hospitalari per rebre l'atenció sanitària pertinent.


Un cop l'incendi va quedar estabilitzat, els agents van descobrir que a l'interior de l'habitatge hi havia una plantació de marihuana. L'interior de l'estança afectada contenia més d'un centenar de plantes i tota la infraestructura que es necessita per al seu cultiu. 


Entre els diversos elements que hi havia, es destaca l'existència d'un quadre elèctric específic. De fet, és possible que la manipulació de forma fraudulenta de la infraestructura elèctrica hagués estat la causa de l'incendi que havia alertat als serveis d'emergència.

Imatge de l'interior de l'habitatge
Imatge de l'interior de l'habitatge | mossos d'esquadra

 

 

La parella va ser detinguda i acusada d'un delicte contra la salut pública

De manera que les autoritats van procedir a detenir la parella pel que es considera un delicte contra la salut pública, i més concretament per tràfic de drogues i per un delicte de defraudació del fluid elèctric. Els detinguts seran citats en seu judicial aviat. 


Comentaris

envia el comentari