Mossos d'Esquadra a l'Aeroport del Prat

Localitzen sa i estalvi l'home perdut dilluns a Badalona

Els familiars de Jimmy havien denunciat la seva desaparició dilluns al matí

Els Mossos d'Esquadra han anunciat que han localitzat en Jimmy, l'home de 42 anys que ha desaparegut aquest matí, vora quarts de nou, a la ciutat de  Badalona, sa i estalvi. Els agents ho han anunciat a través de les xarxes socials, lloc on també havien fet una crida ciutadana per ajudar a trobar-lo.

Els Mossos havien demanat la col·laboració ciutadana per trobar-lo

El matí d'aquest dilluns, 2 de setembre,  al voltant de dos quarts de nou del matí, s'ha vist per últim cop un home de 42 anys. Els Mossos d'Esquadra han fet una crida a través de les xarxes socials per tal que  la població doni un cop de mà en la recerca.

El Jimmy fa 1,57 metres d'alt, porta una samarreta de color salmó i uns texans curts de color blau. Els Mossos preguen que, en cas que algú l'identifiqui, truqui immediatament al 112 i informi de la seva localització.

Sense rastre d'en Catalin

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra segueixen sense localitzar el jove veí de les Borges Blanques que va desaparèixer el dia 22 d'agost a Barcelona. La pista d'en Catalin, de 31 anys, es va perdre quan sortida de la feina; mentre que el seu vehicle es va trobar a la comarca de l'Anoia. El seu entorn i els mateixos agents policials demanen trucar al telèfon d'emergències 112 en cas de localitzar-lo o poder-ne aportar qualsevol mena d'informació.

Imatge d'una de les captures de pantalla sobre la desaparició d'en Catalin
Imatge d'una de les captures de pantalla sobre la desaparició d'en Catalin | Cedida

També et pot interessar...