Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra i la Salma, una jove de 16 anys desapareguda

Troben la noia de 16 anys desapareguda fa deu dies a Catalunya

També han localitzat la Shirley, l'altra menor desapareguda a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han trobat sana i salva a la Salma, la menor de 16 anys que va desaparèixer fa deu dies. Els agents han agraït públicament la col·laboració dels ciutadans que han participat en el cas.

En la investigació de la menor desapareguda hi han treballat conjuntament els Mossos d'Esquadra i la policia local de Palau-solità i Plegamans.

La jove no va arribar a l'acadèmia

Fa aproximadament una setmana, els Mossos feien ressò a través de les xarxes socials per intentar localitzar la noia, després que es denunciés la seva desaparició.

Els agents policials van compartir una imatge de la menor, acompanyada d'una breu descripció física. En el comunicat també s'hi detallava la vestimenta que portava la Salma en el moment de la desaparició.

La jove, de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), va ser vista per última vegada el 14 d'octubre a Barcelona. Segons algunes fonts, la Salma havia agafat un autobús en direcció a la plaça Tetuan per arribar a l'acadèmia de maquillatge on estudia. No obstant això, la noia no va arribar al centre.

Troben la Shirley, l'altra menor desapareguda a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han comunicat aquest dilluns que també han localitzat l'altra menor desapareguda recentment. La Shirley va desaparèixer fa nou dies a Barcelona. Els agents policials han agraït la col·laboració ciutadana per la seva implicació.

La menor va ser vista per última vegada el passat 15 d'octubre. En el moment de la desaparició la Shirley portava uns pantalons curts, un top de color negre i calçava unes vambes Nike de color negre i blanc.

Quan i com denunciar una desaparició

Davant els recents casos, els Mossos d'Esquadra volen conscienciar als ciutadans de la importància de denunciar les desaparicions com més aviat millor.

Tal com indiquen els agents, en aquestes situacions les primeres hores són les més decisives. Per això, posen èmfasi que no és necessari esperar que passin 24 hores si es tenen indicis que un amic o familiar ha desaparegut.

També cal tenir en compte aportar una imatge recent de la persona desapareguda. A la fotografia s'hi pot afegir una breu descripció que pugui servir d'ajuda per identificar-la.

En el moment de tramitar la denúncia, els Mossos destaquen que és crucial facilitar qualsevol informació rellevant relacionada amb la desaparició.