Localitzen trampes per a ciclistes en un camí de Maçanet

S’han trobat claus de fins a set centímetres de llarg fixats a terra

Imatge d'un dels claus | Club Ciclista Maçanet

El Club Ciclista Maçanet ha trobat claus de fins a set centímetres en un camí del municipi, concretament em diferents trams del pas de Can Vilaret a Maçanet de la Selva. Els fets han estat denunciats als Mossos d’Esquadra i també a les xarxes socials, com informa el Diari de Girona. L’agrupació posa l’accent en què des de la comissaria de Santa Coloma de Farners es demana «que tothom que hagi patit una punxada a aquesta zona, posi la denúncia i que exigeixi el pagament del cost de la reparació del material malmès».

En aquest sentit, un representant de l’entitat s’ha pronunciat per denunciar la rellevància dels fets ja que es tracta d’un camí molt transitat tant per gent amb bicicleta, vehicles o vianants que passegen. A més, destaca que el dia de la pedalada solidària que es va dur a terme el diumenge 11 de desembre «érem més de 130 persones i a unes quantes se’ls va rebentar la roda», cosa que determina que «és poc habitual». Aquest motiu el va impulsar a tornar al terreny el passat dimecres, fet que el va conduir a descobrir el que amagava el terra: «vaig rebentar la roda i vaig trobar claus afilats i fixats a terra amb la punta ben sortida».

El club, en una publicació a Facebook, apunta que el causant ha estat el propietari del centre de reciclatge Ruiz aferrant-se a la idea que «no és la primera vegada que es troben trampes d’aquest tipus en aquest punt, i aquest senyor fins i tot posava sorra amb una excavadora per tallar el camí, que és públic».


Comentaris

envia el comentari