Dona desapareguda Cullera

Localitzen a una turista, que havia desaparegut, desorientada i deshidratada en una platja de València

La dona patix una malaltia degenerativa del sistema nerviós

Agents de la Guàrdia Civil han localitzat i auxiliat a un dona desapareguda en la Platja del Dosel de Cullera, en la comarca de la Ribera (València), que portava sense ser localitzada des d'este dilluns, segons ha informat l'institut armat. La dona, una turista francesa amb una malaltia degenerativa, va ser trobada a deu quilòmetres de la seua casa, amb signes «d'avançat estat de deshidratació» i desorientada.

Els agents van tindre coneixement sobre les 6.00 hores de la desaparició d'una dona d'origen francés que estava de vacacions en la localitat de Cullera. El marit, de la mateixa nacionalitat, va explicar als efectius que no sabia res d'ella des de les 18.00 hores del dilluns. Segons el seu home, li agrada caminar, però  té una malaltia degenerativa del sistema nerviós, raó per la que «podria haver-se desorientat durant una de les seues caminades».

Els agents van iniciar un dispositiu de busca de la dona, que va ser localitzada després de quatre hores de rastreig per agents de la Guàrdia Civil de Cullera, per la zona de les dunes del Dosel, al nord del far i a uns deu quilòmetres de l'apartament que tenien llogat.

També pots llegir...