Localitzen Izan i Paula, els dos menors catalans desapareguts feia una setmana

S'han trobat tots dos en bon estat de salut

Bones notícies a Catalunya. Els dos menors de 14 anys del Vendrell (Baix Penedès) que estaven desapareguts des de feia més d'una setmana han estat localitzats aquest dijous, 15 d'abril, a València. Els Mossos d'Esquadra han confirmat a aquest diari que els dos menors han estat trobats en bon estat de salut i que ja s'estan fent les gestions oportunes perquè tornin amb les seves famílies.

Tal com ja s'apuntava, s'ha descartat que la desaparició dels dos joves estigués relacionada amb cap fet criminal, cosa per la qual es confirma que la desaparició dels dos joves, que són parella, va ser voluntària. Tot i això, el fet que durant més de set dies no se sabés res d'ells havia disparat la preocupació entre els familiars.

La Paula i l'Izan van desaparèixer el passat 7 d'abril quan, després d'anar a l'institut on estudien, ja no van tornar a casa. Ambdós van marxar sense els telèfons mòbils i amb diners en efectiu, cosa que en va complicar el seu rastreig. Finalment, han estat trobats a València. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari