URGENT

🔴 Un home de 33 anys, primer cas sospitós de coronavirus a Catalunya

Localitzen viu el boletaire desaparegut aquesta setmana a l'Alt Urgell

Els Bombers han informat que l'home, que va desaparèixer dimarts 18 de setembre, presenta símptomes de deshidratació i insolació
Els Bombers de la Generalitat organitzant la cerca de l'home | Bombers de la Generalitat

 

Els Bombers de la Generalitat han informat aquest dissabte dia 22 al matí, que el boletaire de 70 anys que va desaparèixer aquest dimarts passat a l'Alt Urgell, concretament a Fígols i Alinyà, ha estat trobat viu. Tot i això, han mencionat també que l'home presenta símptomes de deshidratació i insolació. Segons la informació proporcionada pels bombers, ha sigut un altre boletaire qui l'ha trobat quan caminava per la zona de la Rosa D'Odèn.

 

Desaparegut aquest dimarts quan buscava bolets amb un amic

Aquest matí de divendres, 21 de setembre, els serveis d'emergències reactivaven la recerca de l'home de Guissona que va desaparèixer quan estava buscant bolets amb un amic seu per la zona del Coll de l'Estany cap a Odèn i es va despistar. Tot i que es va poder parlar amb ell per telèfon durant les primeres hores de la desaparició, finalment el senyal telefònic es va acabar perdent i l'home no va tornar.

 

 

La recerca es va iniciar el mateix dimarts, dia en què l'home va desaparèixer, des de llavors se l'havia estat buscant amb un dispositiu organitzat especialment amb efectius de Bombers, dels Mossos i també dels Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. Aquest dispositiu va fer una recerca intensiva en un radi de 500 metres des del punt en el qual va ser vist per última vegada. A més, també es va fer una recerca extensiva una mica més lluny de la zona.

 

Dintre del grup de Bombers van participar en la cerca el Grup Especial d'Actuacions dels Bombers, amb seu a la Seu d'Urgell, i també el Grup Caní de Recerca, els especialistes canins dels Bombers de la Generalitat. Els Mossos, per la seva banda, havien desplegat a la zona agents de la seva Unitat de Muntanya i guies canins.