Lorena Dacuña, la netejadora de 41 anys assassinada a ganivetades per la seva exparella a Gijón

Lorena, la dona morta a ganivetades per la seva exparella a Astúries

Amb ella ascendeixen a vuit les víctimes de violència masclista durant aquest 2020

Espanya ha començat aquest 2020 amb una gran onada de crims masclistes. Aquest dilluns a la tarda saltava la notícia d'una nova víctima a Gijón: Lorena Dacuña, una dona de 41 anys presumptament assassinada a ganivetades per la seva exparella. 

La Policia Local de Gijón va entrar al seu domicili després d'una trucada d'alerta per part de la seva feina, explicant que no havia aparegut i que havia comentat que tenia por de la seva exparella. Els agents van confirmar la pitjor notícia en entrar al domicili i van trobar el cos sense vida de la dona amb dues ferides d'arma blanca.

Lorena tenia por de la seva exparella 

L'empresa on treballava, dedicada a la neteja d'oficines, va trucar a la policia quan Lorena no va aparèixer al seu lloc de feina. Mai s'havia absentat i recentment havia comentat que vivia sola i tenia por de la seva exparella, qui la visitava i amb qui barallava constantment. 

La Policia Nacional ha passat a encarregar-se de la investigació i busquen l'exparella de Lorena, el principal sospitós del crim. Els veïns de la víctima expliquen que ella tenia por del seu ex-xicot, qui la visitava sovint a la seva casa del barri de la Calzada on s'havien discutit diverses vegades.

Vuit víctimes de violència masclista en un mes

Amb aquesta són vuit les víctimes de violència masclista durant aquest mes i pocs dies de 2020. L'última va ser a Barcelona, concretament a Sant Joan Despí. Un home, de 45 anys i nacionalitat espanyola, va escanyar la seva parella fins a matar-la i va intentar fugir del país. Els Mossos d'Esquadra van detenir-lo a l'aeroport del Prat. 

També et pot interessar...