Lorenzo és traslladat en helicòpter a l'hospital després d'una forta caiguda

El pilot va sortir volant de la moto

Encara que tot ha quedat en un esglai s'han viscut moments de tensió després de l'accident. Lorenzo es trobava fent el tercer entrenament del Gran Premi del Japó que es correrà aquest cap de setmana quan, en la corba número 2, ha volat pels aires.

La caiguda de Jorge Lorenzo ha estat la protagonista del dia. Després de l'aparatosa caiguda d'ahir de Pedrosa ens trobem amb què avui es repeteix la mateixa història, però amb un altre pilot. El jove va haver de ser traslladat a l'hospital en helicòpter, i allí li van realitzar diverses proves. Després de descartar qualsevol lesió greu van decidir que podia tornar per continuar amb el dia i no perdre's així cap exercici.

 

El campió del món de MotoGP va sortir acomiadat violentament en la segona corba de Motegi per sobre del manillar de la seva moto, una Yamaha. Després de diverses voltes per la sorra, va ser evacuat en llitera a causa que tenia dificultats per caminar bé, cosa que va fer que s'encenguessin les alarmes. La jornada ens va deixar a Valentino Rossi en la pole, seguit de Marc Márquez i el mateix Jorge Lorenzo.