ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

«De petita no era el monstre que suposadament és ara», explica Lucía, la germana petita d'Ana Julia

La germana petita de la presumpta autora de la mort d'en Gabriel revela que la família no dona crèdit al succés

Ana Julia Quezada en una imagen de archivo
Ana Julia Quezada en una imagen de archivo | Cedida

Ara Julia Quezada va sorprendre tothom després de cometre l'assassinat del petit Gabriel Cruz. Des del 27 de febrer fins l'11 de març, la parella del pare del menut va segrestar, assassinar i amagar el cadàver del nen davant l'estupefacció d'una família, que ja sospitaca d'ella.

La família del menor, en aquest sentit, encara resta «destrossada» pels fets i encara no donen crèdit a la brutal acció d'Ana Julia Quezada. I en aquest context, després que els familiars del menut desaparegut a Níjar fossin els primers a saltar a la palestra informativa, ara ha estat la família dominicana d'Ana Julia la qui ha optat per dir-hi la seva.

Ana Julia Quezada, un «monstre»

Lucía, la germana petita d'Ana Julia va voler parlar del succés. Aquesta, que resideix actualment al seu país d'origen, va confessar que no podia creure que Ana Julia fos l'autora confessa de les atrocitats al petit Gabriel.

En aquest context, la germana va mostrar la seva consternació amb la seva germana en relatar: «De petita no era el monstre que suposadament és ara».

Lucía, la hermana de Ana Quezada, sin poder contener las lágrimas en televisión
Lucía, en declaracions a Telecinco | Mediaset

Lucía, qui va explicar estar «molt dolguda» amb la seva germana, va prosseguir el seu discurs al·legant que ningú a la família pot entendre què va passar. «Sé que mai més la tornaré a veure, em fa molt de mal que hagi canviat tant», va sentenciar.

La família no entén la mort de la seva filla de 4 anys

Lucía, finalment, va explicar també que encara no entenien què podia haver passat amb la mort de la filla petita d'Ana Julia, a Burgos l'any 1996. La germana, en aquest context, ha relatat que Ana Julia va quedar embarassada amb només 16 anys i que sempre va tenir l'ajuda econòmica del pare de la criatura.

Tot i això, aquesta relata que d'un dia per l'altre va fer les maletes a Espanya i, mesos després, se'ls va traslladar que la seva filla petita havia mort en caure pel balcó. La mort va commocionar a la família de República Dominicana, però aquests relaten que mai van tenir cap mena d'indici sobre la seva autoria dels fets.


Comentaris

envia el comentari