URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Ana Quezada va insultar i exigir que no tornés a entrar al domicili familiar a una periodista de 'El programa de Ana Rosa'

La periodista ha assegurat que Ana Julia Quezada interpretava un paper amb els mitjans

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez, en una imatge d'arxiu | Cedida

Gabriel Cruz continua a l'ordre del dia. La troballa del cos menut, que es trobava sense vida al maleter de la parella del seu pare, ha posat Ana Julia Quezada en el punt de mira. La parella d'Ángel va ser la presumpta assassina del menut i, dia rere dia, surten noves informacions sobre com va amagar el cos del nen durant més d'una setmana.

Quezada, però, va aparèixer en tots i cadascun dels actes públics de la família. I en aquest context, els periodistes van creure que la seva versió —en ser parella del pare del menut— era tan vàlida com la dels progenitors de la víctima. 

 

  

  

L'assassina de Gabriel Cruz, a l'ordre del dia dels mitjans

Va aparèixer a tot arreu. A través de diverses entrevistes a 'Telecinco', a 'Radio Galega', a 'El Periódico', Ana Julia Quezada va ser una font més del succés.  

Ara, però, totes aquelles mostres d'afecte als mitjans s'han girat en contra seva. Quezada, presumpta assassina de Gabriel, és la gran assenyalada dels fets i són molts els mitjans que treuen ara a relluir la seva vessant més freda i controvertida.

Ana Julia junto a Ángel en una de las entrevistas que realizaron a los medios
Ana Julia, amb Ángel als mitjans | La Sexta

«No era la mateixa davant les càmeres que darrere d'aquestes», va assegurar la periodista Lucia Valero. La reportera de 'El programa de Ana Rosa', al fil de la crítica a Quezada, va al·legar que el comportament d'aquesta deixava molt a desitjar. 

Ana Julia Quezada interpretava un paper

«Em consta que, després d'aquestes quatre hores que vaig estar amb la família, sense càmeres, simplement acompanyant a Ángel i a la resta de membres de la família, ella em va demanar que no tornés a entrar a casa i que no se'n fiava de mi», va relatar la mateixa periodista. 

 

Imagen de Lucia Valero hablando de Ana Julia QUezada
Ana Julia Quezada parlant amb la periodista Lucia Valero | Telecinco

Al fil de la crítica a Quezada, la periodista esmentada va prosseguir el seu discurs dient: «Al llarg d'aquelles quatre hores no la vaig veure continguda, ni abatuda. No li va caure ni una llàgrima. Ángel, la seva parella, estava destrossat, així com l'àvia i la resta de la família».


 


Comentaris

envia el comentari