IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lucía Vivar hauria mort una hora abans de ser atropellada, segons un especialista

La jutgessa del cas ha accedit a la petició familiar per investigar la troballa d'un pot de cloroform a prop del lloc on va desaparèixer la nena

Lucía Vivar
Lucía Vivar | Cedida

El cas de Lucía Vivar, la nena de tres anys que el juliol passat apareixia morta sobre les vies del tren entre les localitats d'Álora i Pizarra torna a fer un gir. La petita podria haver mort una hora abans que fos atropellada pel tren. En cas de ser certa està nova hipòtesi, es revelarien més incògnites, que no respostes sobre el cas que ha commocionat Màlaga.

En aquest sentit, el catedràtic de Medicina Legal, Luis Frontela, ha elaborat un nou estudi a petició de la família per analitzar aquesta possibilitat. Segons informa 'El Español', l'especialista estableix l'hora de la mort de la petita Lucía a les 5.53 hores del matí, que concordaria amb l'informe toxicològic de les restes on s'explicava que la nena hauria mort entre les 5 i les 7 del matí.

No obstant això, la Guàrdia Civil va informar que el causant de la mort va ser un tren de Rodalies, però aquest no va passar pel lloc on era la nena fins a les 6.45 hores. Gairebé una hora després del moment que fixa Frontela. Els familiars de la petita segueixen pensant que poden existir altres possibilitats sobre la causa de la mort de Lucía. Segons relata el citat mitjà, no creuen possible que la seva filla caminés quatre quilòmetres en plena foscor i totalment sola.

Una primera hipòtesi descarta les agressions sexuals


L'informe sobre les restes biològiques de Lucía, fets per l'Institut de Toxicologia de Sevilla, van descartar la possibilitat d'una agressió sexual, ja que el cos no presentava restes d'aquests ni residus de drogues o altres substàncies. Això va reforçar la teoria que la tragèdia va ser un desgraciat accident i no un crim.

Un pot de cloroform planteja noves incògnites


Un jove va trobar un pot de cloroform a uns 700 metres de l'estació de Pizarra, on va desaparèixer la nena. Aquesta troballa planteja noves incògnites sobre el cas de Lucía Vivar. Després que els investigadors descartessin la relació de l'objecte amb el cas, la família va formular una petició perquè s'investigués. El citat mitjà informa que la magistrada ha accedit a la seva sol·licitud i pot suposar un acostament a la veritat sobre el cas.


Comentaris

envia el comentari