IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Luis Moya surt de l'UCI després ser intervingut de tres aneurismes cerebrals

Va anar a l'hospital per un greu mal de cap i els metges van detectar-li els aneurismes

Luis Moya junto a Carlos Sainz
Luis Moya junto a Carlos Sainz | Redbull.com

Luis Rodríguez Moya, excopilot de Rallys de Carlos Sainz, ha sortit de la UCI, la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Mèdic-Quirúrgic HM Modelo de A Coruña. En aquest mateix hospital va haver de ser operat després de patir un greu aneurisma cerebral el passat dia cinc de gener. Moya va anar a l'hospital a conseqüència d'un greu mal de cap i els metges van detectar-li tres aneurismes.

Dos d'ells eren lleus i no suposaven cap problema per la seva salut, però el tercer era el més gran i va ser el que va fer que hagués de ser operat d'urgència. Des que el van intervenir havia estat a la UCI però ahir va poder ser traslladat a planta, cosa que indica una evolució favorable.

Una setmana més a l'hospital

Ell mateix ha comunicat a Twitter la bona noticia: «Ahir vaig sortir de l'UCI i ja estic a l'habitació. Depenent de l'evolució, potser en uns 5 o 6 dies, cap a casa. Gràcies pels vostres ànims».

Amb aquest missatge va voler tranquilitzar i agrair els seus seguidors. Com ell mateix diu, si tot continúa anant bé, podria rebre l'alta hospitalaira durant la propera setmana. 

Tot i aquesta bona noticia sembla que Moya pasa ultimament massa temps als hospitals, per desgracia. Fa uns mesos ja va haver d'acudir a un quan va ser atropellat a la Ronda de Dalt de Barcelona. Va necessitar asistència mèdicadesprés de patir una greu contusió a la cadera. Moya viatjava en la seva moto quan un cotxe va impactar contra ell en un plujós dia a Barcelona. Tampoc aquella vegada va haver de lamentar més danys ja que es va recuperar ràpid.


Comentaris

envia el comentari