IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els macabres abusos d’un pare a la seva filla que incloïen orgies i zoofília a Barcelona

El fiscal demana 18 anys de presó per un delicte continuat d’agressió sexual

La víctima denuncia haver patit abusos sexuals des dels tres anys per part del seu progenitor | Cedida

Durant vint anys, Paula S. va patir presumptament macabres abusos del seu pare, José Manuel S., veí de Barcelona que actualment té 64 anys. Ara, el cas ha arribat a judici i el fiscal demana per a l’acusat 18 anys i nou mesos de presó per un delicte continuat d’agressió sexual, tal com explica ‘elcaso.cat’. Com a conseqüència dels fets la víctima pateix estrès posttraumàtic greu i crònic, segons la fiscalia, i l’afecta especialment en la seva vida personal, dificultant les seves «relacions afectives».

Abusos continuats durant 20 anys

Segons ha explicat Paula S., els abusos van començar quan tenia tres anys, concretament el 1985, moment en què el pare de la víctima va començar a introduir-la en orgies que organitzava en una de les habitacions del pis familiar. L’escrit de la fiscalia recull que la menor no només era obligada a mirar com els participants tenien relacions, sinó que se l’obligava a despullar-se, fer tocaments i fins i tot en una ocasió li fan ficar un ratolí a la boca.

Poc temps després que s’iniciessin els abusos els pares de Paula S. van deixar la seva relació, però José Manuel S. aprofitava les visites a la seva filla per pressionar-la perquè li fes fel·lacions. Amb els anys els abusos van augmentar i als set anys l’acusat va començar, tal com recull l’escrit d’acusació, a «penetrar-la anal i vaginalment». Inclús Paula S. Ha declarat que en una ocasió, quan van anar al camp, el seu pare la va obligar a «fer-li una fel·lació a un cavall».

La fiscalia demana per l'acusat 18 anys i nou mesos de presó per un delicte d'abusos continuats | Cedida

 

L’amenaçava amb ofegar-la si explicava els fets

L’any 1998, la víctima va discutir amb la seva mare i es va traslladar a viure a Barcelona amb el seu pare, període en el qual l’acusat sotmetia la jove a abusos sexuals de forma «molt freqüent». La fiscalia assegura que José Manuel S. amenaçava a la seva filla amb ofegar-la si explicava a algú els fets.

Amb els anys la víctima se’n va anar a viure a l’estranger, però cada cop que el seu pare venia a visitar-la, aquest es quedava a dormir al seu domicili per perpetuar els abusos. Paula S. Explica que l’última vegada que el seu progenitor va abusar d’ella va ser l’any 2006, quan ella tenia 24 anys. Uns dies abans del casament entre el seu pare i la seva nova esposa, José Manuel S. va aprofitar una visita de la seva filla per fer-li tocaments.

La víctima explica que aquests macabres abusos que descriu li van provocar un bloqueig mental que va fer que oblidés els fets succeïts entre 2006 i 2012.  Ara, recordant tot el que va passar, Paula S. presenta a judici el cas, després que és denuncies l’octubre de 2015. En total, la fiscalia demana una pena de 18 anys i nou mesos de presó al pare de la víctima.


Comentaris

envia el comentari