Fotografia del macrodispositiu contra el tràfic de drogues al Raval aquest dimecres, 7 d'octubre

Macrodispositiu policial a Barcelona i a 3 ciutats més contra el tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional han desplegat a primera hora del matí l'operació

Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional han desplegat a primera hora del matí un macrodispositiu contra la venda de droga al barri del Raval. Segons ha informat la policia catalana, el dispositiu es dirigeix a diversos entramats criminals que controlen la venda i distribució d'heroïna al barri del Raval. Els investigats venien drogues al carrer. En l'operatiu s'han desplegat més de mil efectius, segons ha informat la Guàrdia Urbana. En el marc del dispositiu es fan entrades també a Cornellà, Badalona i el Prat de Llobregat.

Detenen el llogater d'un antic restaurant gironí per plantar-hi marihuana

Els Mossos d'Esquadra van detenir detingut el passat 30 de setembre el llogater de l'antic restaurant Touring de Sils, a la comarca de La Selva, després que la comitiva judicial que l'anava a desnonar per impagament es trobés amb una important plantació de marihuana a l'interior del local. 

Tal com relatava el 'Diari de Girona', l'home tenia 47 quilos de maria distribuïts entre diverses habitacions i passadissos de l'establiment. Tot plegat es va precipitar quan la comitiva judicial es va personar al restaurant per comunicar-li al llogater que havia de marxar de l'establiment, arran de la denúncia per impagament. El problema va ser que l'home, de 55 anys, no es va presentar.