IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Madeleine McCann podria estar viva, tancada en una masmorra

L'investigador David Edgar, que va treballar 3 anys en el cas, creu que l'opció més factible passa pel segrest per part d'una organització dedicada a l'explotació sexual de menors

La petita Madeleine McCann podria haver estat retinguda en una masmorra
La petita Madeleine McCann podria haver estat retinguda en una masmorra | cedida

Quan falten pocs mesos perquè es compleixi el dotze aniversari de la seva desaparició, continuen apareixent noves informacions sobre el cas de la petita Madeleine McCann. David Edgar, un investigador privat que va treballar 3 anys, afirma que el més probable és que Maddie estigui «captiva, possiblement en una cel·la o una masmorra subterrània».

David Edgar, que ja va defensar que la nena britànica mai havia sortit de Portugal, ha assegurat al 'Daily Mirror' que la petita Madeleine va ser segrestada el 2007 en un hotel de la localitat de Praia da Luz. En aquesta línia, doncs, el mateix Edgar assegura que la menuda continuaria al país lusità amb «una identitat falsa». L’investigador confia que, tot i el temps que ha passat, la filla de Gerry i Kate McCann «continua viva», ja que mentre «no es trobi un cos encara hi ha esperança». 

Segrestada per una organització d’explotació infantil

La seva teoria sobre la seva desaparició és que la petita, que actualment tindria uns 15 anys, va ser víctima d’una organització dedicada a «l'explotació sexual de menors». Segons David Edgar, Madeleine estaria vivint amb el seu segrestador en una casa allunyada, i segurament sota terra, de la regió de l’Algarve on se la va perdre de vista.

Una de les afirmacions que ha fet David Edgar és que el segrestador va d’haver de «confiar en alguna altra persona» que segurament l’hagi estat protegint durant aquests anys. Té la certesa que existeix algú a Portugal «amb uns amplis coneixements d’on és i que va passar». Aquesta o aquestes persones podrien estar a punt de revelar noves dades o podria ser que ja ho haguessin fet.

Scotland Yard treballa amb dues línies d’investigació

Fa només dos dies que la policia britànica va confirmar que treballa amb «dues línies d’investigació específiques i actives» que han de ser investigades, de les quals, però, no van donar cap detall. Els pares de Madeleine es van mostrar «molt animats» en rebre la notícia.  

Els investigadors tenen «confiança i esperança en obtenir un resultat» positiu després de més d’onze anys de treballs policials i una inversió del govern britànic d’11,75 milions de lliures. En aquest sentit, el ministeri de l’Interior havia anunciat que incrementaria en unes 150.000 lliures addicions el fons destinat a aquest cas.  


Comentaris

envia el comentari