Jordi Magentí hauria intentat suggestionar un testimoni del crim de Susqueda

«He estat 10 anys a la presó i ara he de tenir por d’anar a pescar? Va home va, sisplau...», explicava Magentí per al·legar que el seu pas pel pantà de Susqueda era quelcom habitual

Jordi Magentí, detingut pels Mossos d'Esquadra
Jordi Magentí, detingut pels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

El doble crim de Susqueda suma un  nou episodi. L’assassí dels dos joves, Jordi Magentí, hauria intentat construir una coartada que, finalment, va ser descoberta pels Mossos d’Esquadra. Gairebé un any després del mediàtic succés, el programa ‘Espejo Público’ ha tret a la llum una sèrie de trucades telefòniques que el mateix Magentí hauria mantingut per intentar encobrir els assassinats.

Segons revelen les gravacions del mitjà en qüestió, doncs, Magentí hauria intentat suggestionar una persona del seu entorn perquè mentís, posteriorment, a la declaració. Més enllà de negar la màxima de l’assassinat, Magentí assegurava: «Allà —en referència al pantà— hi havia 20 o 30 persones... Em van preguntar si no em feia por de passar per aquell punt després dels fets. I els vaig dir que no; he estat 10 anys a la presó i ara he de tenir por d’anar a pescar? Va home va, sisplau...».

Magentí assegurava que «no tenia por», gràcies al seu pas per la presó

A la mateixa xerrada, de fet, Magentí acaba insistint pràcticament a crits que no havia vist res estrany. «Que a mi no em fa por, eh! A més, saps que no vaig veure res estrany i cap altra cosa», explica Magentí a una persona del seu entorn a la qual hauria intentar suggestionar perquè no l’acabés reconeixent com l’autor del crim dels dos joves.

Les trucades de Magentí, revelades per 'Espejo Público'
Les trucades de Magentí, revelades per 'Espejo Público' | Antena 3

 

Assegura que no duia mòbil el dia del crim

Passada la primera defensa, Magentí intentava resoldre una altra de les incògnites: perquè no duia el mòbil a sobre el dia del crim?. Així doncs, relata: «Jo vaig a buscar bolets, a pescar... no portaré mòbil perquè em molestaria. Ho entens?».

Finalment, pel que fa referència al vehicle que duia i que els Mossos l’haurien identificat com a prova clau per descobrir la implicació de Jordi Magentí en el doble crim de Susqueda, aquest asseguraria, segons ‘Antena3’, que «on està el Land Rover —el vehicle— és on estic jo».


Comentaris

envia el comentari