rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un home incendia el domicili on vivia la seva exparella després de maltractar-la, amenaçar-la i incomplir les ordres del jutge

L'acusat no es podia apropar a la víctima ni contactar amb ella des de desembre
Un home incendia el pis on viu la seva exparella després d'amenaçar-la | Cedida

Un home ha incomplert les decisions del tribunal i ha fet tot el possible per danyar la seva exparella, tot i que no es podia apropar a ella. Inclús, va arribar a incendiar el seu domicili que tenia a Puente de Vallecas, un districte madrileny, el diumenge 11 de febrer, incomplint així l'ordre d'allunyament que se li havia imposat.

 

La dona el va denunciar després d'acabar amb la relació sentimental que tenien a causa de les agressions que patia per part seva. El Jutjat de Violència de Gènere, va ser qui es va encarregar del cas i va prohibir a l'agressor romanès, de 38 anys, veure la dona equatoriana que tenia un any més que ell.

 

A més de no poder acostar-se a ella a certa distància, també no podia contactar amb la seva exparella. Tanmateix, no va obeir cap de les ordres que va dictar el jutge, el passat 29 de desembre.

Amenaces que es fan realitat

«Et mataré!», «Acabaré amb tu!», «Cremaré casa teva», eren alguns dels missatges que va enviar a la víctima i que no estaven tan lluny de la realitat, ja que va acabar incendiant el domicili on vivia l'equatoriana. Els Bombers de l'Ajuntament de Madrid van rebre l'avís a les 21.45 hores i en arribar a la casa no es van trobar amb la dona. Ella va arribar més tard i va explicar la seva versió a la Policia Municipal.

Proves que l'incriminen 

Segons han indicat els experts, la porta de la casa no hauria estat forçada i, per tant, això vol dir que l'acusat encara disposava de les claus de l'habitatge. També han trobat una cigarreta a l'habitació principal, la qual hauria originat el foc.

 

Les autoritats policials van poder capturar l'agressor i van descobrir els missatges amenaçadors que va enviar a la seva exparella, els quals l'incriminaven. L'acusat es troba sota disposició policial i a l'espera de la resolució del jutge.

 

Comentaris