Demanen presó per un home per maltractar i abusar de la seva parella a Figueres

L'acusat; després de tornar de festa, hauria colpejat la dona contra el terra, li hauria llençat una cadira i hauria abusat sexualment d'ella

Imatge de l'acusat dins la sala dels jutjats gironins
Imatge de l'acusat dins la sala dels jutjats gironins | Cedida

La Fiscalia i l’acusació particular demanen onze anys de presó per un home, veí de Figueres, que hauria maltractat i agredit sexualment la seva parella en el seu domicili. L’acusat hauria colpejat la seva dona, li hauria llençat una cadira i li hauria introduït els dits a la vagina perquè creia que li era infidel. El presumpte agressor, d’origen dominicà, ho nega i afirma que només van discutir.  

Els fets van tenir lloc el 9 de març de l’any passat. En aquell moment, l’agressor i la víctima sortien junts. Fruit de la seva relació, la parella tenia un fill de 5 anys amb el qual convivien en un pis de Figueres. L’home està sent jutjat per la Secció Quarta de l’Audiència de Girona, que ja ha decretat que el judici quedi vist per sentència. 

L'home la va agredir perquè creia que li havia estat infidel 

L’agressió es va produir una nit, en la residència familiar, quan el presumpte maltractador havia tornat de festa. Al voltant de les tres de la matinada, va despertar la seva parella «amb actitud agressiva». La va acusar de posar-li les banyes i la va colpejar contra el terra, la va estirar dels cabells i li va llençar una cadira, segons les parts de l’acusació.  

L’home va sortir una estona del pis i va tornar, minuts més tard, amb un preservatiu usat. Després de dir-li que havia mantingut relacions sexuals amb un altre home, la va obligar a despullar-se i li va introduir els seus dits a la vagina. El processat nega totes les acusacions i afirma que només es va defensar. Creu que la mare del seu fill només vol cobrar l’ajuda per a dones maltractades.  

La víctima ho va consentir perquè tenia «por»

La dona, presumptament agredida, va mantenir la versió donada pels seus advocats davant el tribunal. Va afegir que l’home li va robar el mòbil i els diners de la cartera i que la va colpejar tan violentament que el seu fill en comú es va aixecar i va presenciar l’escena.

La víctima va afirmar també que no li va quedar més remei que l’home l’introduís els dits a la vagina perquè tenia «por». En la seva declaració, va explicar que no va comentar aquest fet als metges que la van atendre perquè no sabia que allò era una agressió sexual.


Comentaris

envia el comentari