IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'La Manada' assumia «la droga» com un element clau de les seves vacances

Els membres de 'La Manada' exhibien tota mena de pràctiques fraudulentes quan marxaven de vacances

'La Manada' en los Sanfermines
'La Manada' a les festes de 'San Fermín' | El Español

'La Manada' segueix a l'ordre del dia. Quan es creia que ja s'havia dit tot sobre el grup de joves sevillans que van abusar sexualment d'una noia durant les festes de 'San Fermín' del 2016, 'El Programa de Ana Rosa' ha tret a la llum uns nous àudios que no han deixat indiferent a ningú. Gràcies a aquests, de fet, s'ha pogut comprovar que «la droga» era un dels elements claus i a tenir en compte a l'hora de marxar de vacances. 

«No us oblideu de la droga, nois. Després la trobarem a faltar», reconeixien els nois als missatges de WhatsApp que ha tret ara a la llum el programa de Telecinco. El missatge, així mateix, semblava ser una advertència als companys, ja que un dels membres de 'La Manada' relatava: «No he recordat que havíem de prendre les pastilles fins ara».

  

  

  

Algunes reticències a portar drogues 

Alguns dels membres del grup sevillà, però, advertien que la pràctica no els acabava de fer el pes. En aquest sentit, un dels joves explicava que «com ens agafin allà amb les pastilles... acabarem empresonats a Croàcia» i, per la qual cosa, recomanaven que, per la qual cosa recomanaven que «que no les hi porti, cabró».

 

Els àudios de ‘La Manada’

Els membres de 'La Manada'
'La Manada' , en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

La festa i el descontrol no podien faltar a les festes que organitzaven els membres del grup andalús de 'La Manada', segons ha tret a la llum 'El programa de Ana Rosa'. Prova d'això, de fet, és una de les sentències més cridaneres que es van dur a terme durant els dies previs a la seva detenció a Pamplona l'estiu de 2016. «Els 300 euros que em van tocar al pòquer me'ls estic gastant en droga», va relatar un dels membres del grup. 

Aquesta és la darrera sentència del grup que posava en relleu les múltiples pràctiques fraudulentes del grup. D'aquesta manera, doncs, demostraven que les seves festes anaven acompanyades obligatòriament del consum de narcòtics.


Comentaris

envia el comentari