IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

A 'La Manada' li apareix una altra acusació de violació

Dos mesos abans de l'incident de Pamplona, haurien comès una altra abús a Pozoblanco

Miembros de 'La Manada' en la playa
A 'La Manada' se li multipliquen els problemes | El Español

A l'advocat dels membres de 'La Manada' se li multipliquen els problemes en la defensa del grup acusat de violar una jove de 18 anys durant les festes de Sant Fermín, el passat 2016. Les converses de WhatsApp han deixat evidència que, a més del cas pel qual són investigats, podria sumar-se-li una altra suposada violació, a una noia de 21 anys a Pozoblanco, Andalusia.

«Ve de follar-se a la bella dorment», «Vam perdre el salt de fer alguna cosa històrica, tio» o «És un altre cas Marta del Castillo» són alguns dels missatges que la Policia Foral de Navarra ha recollit en la seva recerca, els quals no van referits a la jove de la qual van abusar a Pamplona, sinó que parlen de la cordovesa que hauria sofert el seu assetjament amb prou feines 60 dies abans.

Suposadament, els fets van iniciar a Torrecampo. Allí, A.M.G.I., membre de 'LManada' a la presó per la violació de Pamplona, convidaria els seus amics a una festa. Allí van conèixer a la noia, amb qui van passar la nit, i li van oferir portar-la a casa. Després d'això, la noia va aparèixer nua, amb la roba destrossada i amb el record que li demanaven una fel·lació que, en negar-se, es traduiria en cops i insults de «puta».

La defensa al·lega extralimitació de la policia
 

L'advocat del grup s'ha posat a la feina per tractar d'evitar que aquests esdeveniments puguin dificultar la situació dels investigats. Per això, ha demanat al jutge que no es tinguin en compte aquestes evidències, doncs reclama que la Policia Foral de Navarra es va extralimitar, en operar en una altra comunitat diferent de la pròpia.

No obstant això, el cos de seguretat va treballar mà a mà amb la Guàrdia Civil, els qui es van traslladar a la capital del Valle de los Pedroches per poder recopilar tota la informació esmentada, la qual podria servir per complicar, més si cap, el judici al qual s'han d'enfrontar els joves de 'La Manada', els qui poden ser acusats de dos delictes de violació.


Comentaris

envia el comentari