Manhattan, víctima d'una explosió

L'alcalde de Nova York ha determinat que ha estat un «intent d'acte terrorista»
Imatge del succés | Cedida

 

Manhattan ha patit una explosió aquest dilluns, 11 de desembre, segons les primeres informacions, a la terminal d'autobusos, concretament al Port Authority Bus. Alguns mitjans locals apunten que podria tractar-se de més d'un artefacte. En aquest sentit, l'alcalde de Nova York ha determinat que ha estat un «intent d'acte terrorista».

Els primers en començar a treballar en la investigació dels fets han estat els cossos de seguretat. Des del departament de bombers de Nova York, s'està investigant una explosió entre la Vuitena Avinguda i el Carrer 42, una de les zones més transitades de la ciutat.

 

D'altra banda, segons el compte oficial de la policia de Nova York a Twitter, les línees A, C i E de trens estan sent evacuades, mentre que nombrosses ambulàncies s'estan traslladant cap a la zona afectada. La mateixa policia ha reconegut que, pel moment, l'explosió és «d'origen desconegut». Seguirà ampliació.

 

Dades des de la CBS

La cadena televisiva neoyorquina, CBS, també ha començat a retransmetre les primeres informacions que es coneixen del fet. De moment, apunten que hi ha una persona detinguda, com a pressumpta responsable dels esdeveniments.

 

A més, l'emissora també inclou informació sobre l'artefacte explosiu, del qual s'informa que es tracta de material casolà, el qual, de moment, ha provocat un ferit, a l'espera de futur recomptes dels que es vagin informant. 

Comentaris